M-a cuprins nelinistea citind articolul urmator. pentru ca nu stiu ce sa fac, vi-l propun si astept parerile voastre.

http://www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm

este vorba despre vaccinarile copiiilor……..despre cat rau le facem copiiilor vaccinandu-i……

Anunțuri

4 gânduri despre „M-a cuprins nelinistea citind articolul urmator. pentru ca nu stiu ce sa fac, vi-l propun si astept parerile voastre.

  1. Tocmai am facut vaccinul ROR, asta după ce am citit cât am putut, am întrebat doctori, am tot analizat şi argumentele şi pro şi contra, m-am gândir şi răzgândit de o mie de ori. Şi tot nu sunt sigură că am luat decizia corectă. Ce e clar este că nu e o decizie care se ia uşor, cel puţin pentru mine nu a fost.

  2. Multumesc celor care si-au exprimat parerile, fie ele pro sau contra 🙂 Cert este ca daca nu ii vaccinam nu ni-i accepta nicio institutie de invatamant, de la gradinita pana la scoala, samd. Cel putin eu asa stiu, sau nu sunt tocmai bine informata ?

    Si da, ii voi face vaccinul de 1 an ( il implineste pe 23 martie) si apoi gata, nu mai facem niciun vaccin 🙂

    Mama lui David

  3. Imi este sincer foarte greu sa cred ca exista o consipiratie mondiala care nu face altceva decat sa puna sanatatea copiilor nostri in pericol. Speranta de viata a crescut mult in ultimele zeci de ani si imi este pur si simplu ciuda cand vad ca ne punem viitorul si increderea in medici si in cele mai noi descoperiri medicale atunci cand avem nevoie. Nu ezitam prea mult sa alegem recoltarea de celule stem, pentru ca nu se stie ce se poate intampla. Si ne punem la adapost. Dar nu vrem sa prevenim. Prefer sa cred ca toti medicii din Europa stiu ce fac si ca schema obligatorie de vaccinare este mai mult decat sursa ed venit pentru companiile farmaceutice. Dl. doctor care a redactat articolul nu stie ca in Romania inca sunt multi tuberculosi, pentru ca in tarile „civilizate” aceasta boala a fost eradicata. Cred ca este cazul sa analizam si sa cercetam inainte de a lua de buna parerea unui singura cadru medical care zice tare NU. Este viata si viitorul si sanatatea copiilor nostri in joc. Nu trebuie sa ne hazardam si sa il credem pe unul din SUA doar ca el nu e roman. Avem medici buni – si rai. Si ei la fel.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s