A inceput nebunia pentru depunerea actelor necesare obtinerii indemnizatiei de crestere a copilului!

Photobucket

Am colegi care sunt deja tatici sau care vor deveni in curand. Parintii cei care au deja copii cu varsta sub doi ani au avut un shoc la aflarea vestii ca actele se vor depune, în termen de 6 luni, conform H.G. 1682/2008, la aceeasi institutie pentru tot Bucurestiul. Este vorba despre Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale Bucuresti (ANPS). Adresa este Str. Hambarului nr 6, sector 2, Bucureşti, zona Stadion Lia Manoliu/Electroaparataj, capăt linie RATB 90 şi 104, telefon:021.250.90.20, 021.250.90.21, 021.250.90.22
Program: luni, miercuri joi – 9.00-15.00). Nu va spun ce nebunie au gasit acolo, ce coada, se intra doar cate 3 persoane. Cererile se depun de catre mame (in cazul celor care iau deja indemnizatia), sau de catre mame insotite de tati ( la primaria de domiciliu) pentru cei care sunt la primul copil, respectiv prima indemnizatie. Nu ma vad in aprilie ducandu-ma sa stau la asa o coada, la usha la ontzanu, abia operata de cezariana, cu dosarul in mana.

Pentru mai multe detalii despre actele necesare pentru ambele situatii, va propun site-ul Consiliului Local Sector 6. Iata linkul:
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

ClaudetteMusette 😉

Anunțuri

3 gânduri despre „A inceput nebunia pentru depunerea actelor necesare obtinerii indemnizatiei de crestere a copilului!

  1. buna.am si eu o intrebare in legatura cu indemnizatia.daca eu nu mai muncesc si munceste tatal in ce consta actele necesare?e la fel ca si cum si-ar lua mama maternitatea sau e mai complicat?ar trebui sa muncesc eu ca el sa stea acsa sa aiba grija de copil?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s